Karin de Jong - Priems

Functie: vitaliteitscoach

Karin heeft ruim 18 jaar in het Anna Ziekenhuis op de afdeling Radiologie gewerkt, waar ze gespecialiseerd was in het maken van MRI scans. In oktober 2021 is ze daarmee gestopt om zich volledig te richten op haar passie: het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl.

In 2015 is Karin begonnen met een andere richting in te slaan om zo haar passie voor voeding & gezondheid vorm te geven. Na het volgen van diverse opleidingen zoals natuurvoeding, stresscounseling, vitaliteitscoaching, orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie werkt Karin nu voor het Centrum voor Leefstijlgeneeskunde als vitaliteitscoach. Hier doet ze samen met Margot van Well de intakes van nieuwe patiënten waarin ze advies geeft aan dr. van Kuijk over leefstijlbegeleiding.

Daarnaast heeft ze nog een praktijk aan huis (VitaliEet) waarin Karin voornamelijk mensen begeleidt op het gebied van hormonale klachten, darmklachten en huidklachten.

In haar vrije tijd staat Karin regelmatig (gezonde) recepten te bereiden in de keuken en is ze graag buiten te vinden om te wandelen, mountainbiken, hardlopen en in de winter te skiën.