Voorzieningen

In ons ziekenhuis kun je gebruik maken van verschillende voorzieningen. Onze gastheren en gastvrouwen staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden. Je geniet van wat te drinken of eten in onze koffiecorner of het restaurant. Er is gratis Wifi. En onze receptie regelt graag een taxi voor je. 

Gastvrouwen en gastheren

Onze gastvrouwen en gastheren staan klaar om je te ontvangen en je te begeleiden naar je afspraak of behandeling. Ook wijzen ze je de weg als je bij iemand op bezoek komt. 

Wil jij ook lid worden van ons onmisbare team van vrijwilligers? Meld je dan hier aan.

Koffiecorner, winkel & restaurant

In de centrale hal van het ziekenhuis vind je onze koffiecorner met winkel en het restaurant 'De Ontmoeting'. Je kunt hier in een huiselijke sfeer wat eten of drinken, even bijkomen of werken. Er zijn voldoende stopcontacten aanwezig voor het opladen van een telefoon of laptop.

In onze koffiecorner kun je genieten van een vers gezet kopje koffie of thee, iets fris, een vers afgebakken broodje of een lekkere snack. Ook kun je hier terecht voor cadeautjes, verse bloemen,  wenskaarten, cosmetica en meer. 

Patiënten en bezoekers zijn ook welkom in ons restaurant 'De Ontmoeting' voor een lunch of warme maaltijd. 

Gezonde keuzes

In de koffiecorner en het restaurant is er veel aandacht voor leefstijl. Er komen steeds meer gezondere keuzes, zoals groente, fruit en producten met minder suiker of zout. Tijdens proeverijen kunnen patiënten en bezoekers meebeslissen over het gezondere aanbod.

Openingstijden

De koffiecorner is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 tot 20.00 uur. Op zaterdag en zondag van 11.00 tot 20.00 uur. 

De Ontmoeting is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 19.00 uur. 

Gratis Wifi

In het Anna Ziekenhuis locatie Geldrop en Eindhoven is er gratis Wifi. Hiervoor selecteer je 'gasten' in de lijst met beschikbare Wifi netwerken. Na het doornemen en accepteren van de voorwaarden ben je verbonden.

Taxi service

Heb je een taxi nodig? De medewerker van de receptiebalie bij de hoofdingang kan er eentje voor je bestellen.