Route naar het ziekenhuis in Eindhoven

Bezoekadres

Antoon Coolenlaan 1-03
5644 RX Eindhoven

Postadres

Postbus 90
5660 AB Geldrop

Kom je met de fiets?

Er is een fietsenstalling rechts naast de ingang van het ziekenhuis, aan het einde van het pad. 

Kom je met het openbaar vervoer?

Vanaf NS station Eindhoven kun je met de bus naar het ziekenhuis. Je stapt uit bij de halte 'Floralaan'. Hier steek je over: het ziekenhuis ligt naast Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep. Kijk voor de vertrektijden van de trein of bus op www.9292ov.nl of informeer bij de receptie. 

Kom je met de auto?

Op ongeveer 150 meter lopen vanaf de ingang van het ziekenhuis is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Volg vanaf de parkeerplaats de bordjes 'Centrum voor gezondheid, sport en bewegen', richting het Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep. Als het nodig is kun je een rolstoel lenen, deze staan bij de ingang. 

Parkeerplaatsen voor mensen met een lichamelijke handicap

Links naast het ziekenhuis zijn gereserveerde parkeerplekken voor bezoekers met een mindervalide parkeervergunning of gehandicaptenkaart (tussen het zwembad en het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen). Leg je vergunning of kaart duidelijk zichtbaar in de auto, er wordt regelmatig gecontroleerd.

Automaatje

Ouderen en mensen die slecht ter been zijn kunnen met iemand meerijden via het project AutoMaatje van de ANWB. Je regelt een autorit via www.anwb.nl/automaatje.