Routebeschrijving poliklinieken Eindhoven

Download / print

Op de locatie Eindhoven van het Anna Ziekenhuis houden verschillende poliklinieken spreekuur. Daarnaast is er ook een afdeling radiologie met een MRI, een echokamer, een röntgenkamer en een bloedafname locatie.

In deze folder vind je de routebeschrijving naar onze locatie in Eindhoven.

Poliklinieken op de locatie Eindhoven

Wil je weten welke specialismen spreekuur houden, kijk dan op onze website www.st-anna.nl/eindhoven.

Het priklaboratorium is geopend op:

  • maandag- en dinsdagochtend 08.30 tot 12.00 uur

Om een afspraak te maken op de polikliniek in Eindhoven kun je contact opnemen met de poli van het betreffende specialisme:

  • Cardiologie: 040 - 286 4880 
  • Chirurgie: 040 - 286 4872 
  • Interne geneeskunde: 040 - 286 4873 
  • Neurologie: 040 - 286 4887
  • Orthopedie: 040 - 286 4864 
  • Radiologie: 040 - 286 4832 
  • Urologie: 040 - 286 4865

De locatie

Anna Ziekenhuis, locatie Eindhoven
Antoon Coolenlaan 1-03
5644 RX Eindhoven

Het Anna Ziekenhuis locatie Eindhoven ligt op het terrein van Genneper Parken, naast Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep.

Goed om te weten
De afstand tussen het parkeerterrein en de ingang is ongeveer 150 meter. Volg vanaf de parkeerplaats de bordjes Centrum voor Gezondheid Sport en Bewegen richting het zwembad.
Er zijn meerdere invalidenparkeerplaatsen links van het gebouw (tussen het zwembad en het Centrum voor Gezondheid Sport en bewegen). Er staat een groot bord in de voortuin met Centrum voor Gezondheid Sport en Bewegen (hier zijn gevestigd: Anna Ziekenhuis en Anna TopSupport). 

Routebeschrijving

Auto: komende vanaf de A2 Turnhout/Venlo
Neem vanaf deze snelweg de randweg N2. Neem dan de afslag ’Genneper Parken’ en volg de borden ‘H Anna’. Je komt dan uit bij de ruime, gratis parkeerplaats tussen zwembad De Tongelreep en de kunstijsbaan. Vanuit hier loop je richting het zwembad. Na het passeren van het beekje ‘De Tongelreep’ ligt de ingang van het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen aan je rechter zijde. 

Auto: komende vanaf Eindhoven
Je rijdt richting kruispunt Aalsterweg/Floralaan West/Antoon Coolenlaan; volg bij het verkeerslicht de borden: 'Genneper Parken' en vervolgens ‘H Anna’. Je komt dan uit bij de ruime, gratis parkeerplaats tussen zwembad de Tongelreep en de kunstijsbaan. Vanuit hier loop je richting het zwembad. Na het passeren van het beekje ‘De Tongelreep’ ligt de ingang van het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen aan je rechter zijde.

Openbaar vervoer:
Vanaf NS station Eindhoven kun je met de bus naar de Floralaan. Hier steek je over en naast het zwemcentrum vind je het Centrum voor gezondheid, sport en bewegen. Informatie over de buslijnen vind je via 0900-9292 of www.9292ov.nl.

Fiets:
Op het parkeerterrein is een bewaakte, gratis fietsenstalling.