Afspraak maken

 

Heb je een verwijzing?


Om een afspraak te maken in het ziekenhuis, heb je altijd een verwijzing nodig van je huisarts of dokter in het ziekenhuis.

Je kunt een afspraak maken


Bij deze afdeling kun je alleen een afspraak maken door te bellen. Bekijk het overzicht met telefoonnummers en openingstijden.

Bij deze afdeling kun je geen afspraak maken. Wil je toch contact met deze afdeling? Bekijk het overzicht met telefoonnummers en openingstijden.Bij het Anna Ziekenhuis kun je op meerdere locaties in de regio bloed laten afnemen en lichaamsmateriaal zoals urine en ontlasting inleveren. 

Je kunt snel en meestal zonder afspraak bij ons terecht.
Alleen als de huisarts, verloskundige of specialist dit aangeeft, bijvoorbeeld voor een LTT, OGTT of volledig spermaonderzoek, is een afspraak nodig.  Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 040 286 4866.

Bel naar de afdeling waarbij je een afspraak wil maken. Bekijk het overzicht met telefoonnummers en openingstijden.

Hieronder kun je aangeven op welke dagen je het liefst een afspraak wil maken. Kan de dokter of verpleegkundige ook op die dag? Dan plannen we de afspraak op de door jou gekozen dag. Kan de dokter of verpleegkundige niet? Dan plannen we de afspraak op een andere dag. 

Ik wil graag een afspraak op Meerdere opties mogelijkBijvoorbeeld extra informatie die belangrijk is bij het maken van je afspraak. Of bij welke dokter je de afspraak het liefst wil maken.

Mijn gegevens

Je kunt de afspraak maken door te bellen naar 040 286 4832.
De afdeling radiologie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.